Képzés keresés

Képzéseink

okj szakképzések

 

okj oktatóközpont

 

INGYENES ELŐZETES TUDÁSSZINT-FELMÉRÉS

 
A felnőttképzési szolgáltatás azonosítója: 00000091
Az előzetes tudásszint-felmérés célja, hogy pontosan meghatározza a résztvevő korábban megszerzett ismereteit, készségeit és gyakorlati tapasztalatait. Az előzetes tudásszint felmérésének további célja, hogy rendszerezett formában bemutassa a résztvevő számára hol tart most, melyek tudásának az erős, illetve a gyenge oldalai.
Az előzetes tudásszint-felmérést a képzésszervező végzi, mely a választott képzés tekintetében a résztvevők elméleti szakmai képességét és készségszintjét kívánja felmérni. Lehetőséget teremtünk ezzel, már a szakma kiválasztásánál a várható tudásszinthez igazított csoportok összeállítására.
 

ÁLLÁSKERESÉSI TECHNIKÁK

 
A felnőttképzési szolgáltatás azonosítója: 00000095
Az álláskeresési technikák oktatásának alapvető célja, hogy kiscsoportos formában tréningoktatási eszközöket és módszereket felhasználva, olyan ismeretek és készségek birtokába kerüljenek az érintett ügyfelek, amelyek segítségével kivételes tárgyalási pozícióba kerülhetnek a munkaerőpiacon. A tréningmódszerek lehetővé teszik, hogy a kialakított csoportokon belül az egyes személyek megbeszélhessék tapasztalataikat, közösen alakítsanak ki olyan munkahely-keresési elemeket, melyek sikeresebbé tehetik őket ezen a területen.
 

Keresőszavak, ami alapján ránk találhatott

Épületgépészeti tanfolyam okj képzés okj szakképzés okj oktatás okj iskola okj tanfolyam képzés Épületgépészeti anyag és alkatrész kereskedő Képzés tanfolyam okj-s szakképzés iskola szaktanfolyam suli Épületgépészeti tanfolyamok, képzések oktatás Épületgépészeti anyag- és alkatrészkereskedő képzés képesítés Épületgépészeti tanfolyam, szakképzés, okj, képzés, iskola, okj tanfolyam tanfolyam Épületgépészeti csőhálózat- és berendezés- szerelő Tanfolyam Iskola Képzés OKJ tanfolyam okj képzés Víz- Gáz- Központifűtés szerelő szerelő Tanfolyam Iskola Képzés OKJ tanfolyam okj képzés iskola